About

Ryzal Mat Atan

Creative Manager Web Design

RS NIAGA RESOURCES Atau lebih di kenali sebagai RSNiagaMY Merupakan Syarikat Milik Penuh Bumiputera Dan Di Tubuhkan Pada 20 HB Ogos 2014.

Sejajar Dengan Seruan Kerajaan Yang Menggalakkan Penglibatan Tempatan Menerajui Dalam Bidang Perniagaan, Seterusnya Berkembang Dalam Menuju Era Globalisasi. Syarikat Ini Mula Mengembangkan Sayap Perniagaan Bermula Dari Bidang Pembekalan Dan Perkhidmatan, Seterusnya Mengorak Langkah Ke Bidang Kerja Am, Kejuruteraan Awam Dan Kerja-Kerja Penyelenggaraan Am. muktahir Ini Syarikat mengambil langkah mewujudkan cabang baru dalam perniagaan UI/UX Design dalam membentuk sesebuah perniagaan melalui aplikasi atau atas talian (online) , mengikut perkembangan teknologi masa kini yang ramai membuka perniagaan melalui atas talian sempena meraikan revolusi IR 4.0.

My name is Ryzal from the Asia Pacific (AP) Malaysia, I have the ability and understanding in various online fields such as digital marketing, website designer & fronted end developer, the ability to focus on developing various types of websites using WordPress and elementor theme builder as well as social media management and graphic design. . For those who are interested in using my services, I have the time and I am ready to help solve your problem. .
Brand Partner
Product & Services

Bina Website
– Kami membina laman web
M.O.F Certificate
– Pendaftaran MOF
– Pendaftaran Baru
– Pembaharuan
– Tambah Kod Bidang

We are Freelancer Web Design
– eCommerce Website
– Portfolio
– Company Website
– Landing Page /Minisite
– Blog
– Affiliate Marketer

We Also Design
– Logo / Banner

Social Media Management
– Create & Manage Facebook Page/Instagram and Other Platform

We also Provide Services Create & Manage
– Google Business
– Shopee Store
– Lazada Store

Testimonials

"Memberikan perkhidmatan terbaik, mengikut atas budi bicara juga.."
Ryzal Mat Atan
CRETIVE DESIGNER
"Saya dari pahang dan sering ke shah alam , sambil ke shah alam, singgah ke RSNiagaMY ambil stok.."
Tn Saifullah
KUANTAN , PAHANG
"Sebelum ini saya menggunakan produk sendirian , tapi selepas nak bersara ni saya ikut jadi agen RS Niaga MY untuk bantu anak saya berniaga, Insyallah RSNiagaMY Boleh membantu.."
Tn Azmi Mohammed
POS MALAYSIA
"Terma kasih kerana sering bantu , tak kongsi pandangan dan perniagaan buat sama-sama menuju kejayaan , Thanks Buat RSNiagaMY!"
Tn Hairi Thani
PENGURUS TRANSPORTATION
Shopping Cart